Møterom / Styringssystem – Hva er det?

Styringssystem – Hva er det?

Skrevet av: Helge Rønnekleiv

Publisert: 18.08.16 - Sist oppdatert: 18.08.16

Hvorfor installere et styringssystem i møte, undervisningsrom, auditorium og lignende?

Et styresystem er til for å forenkle bruken av mer eller mindre komplekse tekniske hjelpemidler som projektorer, flatskjermer, lyd, PC, lerret etc. I mange tilfeller kan man styre de forskjellige mediene med apparatets fjernkontroll. Men når det blir for mange fjern-kontroller, blir det svært uoversiktlig og det gir mange muligheter for feil. Glem alt om tomme batterier og mange bitte små, uleselige knapper.

Møtet blir mest effektivt når det kan gjennomføres på en enkel og sikker måte med riktig bruk av ønskede hjelpemidler. Styrings-systemet kobles opp mot rommets tekniske utstyr og ønsket funksjon oppnås enkelt ved trykk på et knappepanel/touchskjerm. I mange tilfeller kan betjeningen av styringssystemet også gjøres fra en smarttelefon eller nettbrett.

I Inventum setter vi brukervennlighet i fokus – med et enkelt trykk er rommet klart til bruk og du kan starte din presentasjon. Utover AV-teknisk utstyr kan styresystemet også implementeres med andre tekniske installasjoner som lys, persienner, varme etc.

Ta kontakt med våre spesialister for et komplett system til ditt behov. Vi leverer alt fra enkle knappe-systemer til mer avanserte Touch-systemer. Inventum samarbeider med markedets ledene produsenter og leverer det siste innen denne typen teknologi.

 

 

Anbefalte saker:

Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Unadjustednonraw Thumb 188e

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...