Kaffe / Bidra til å redde Afrikas elefanter med Kahawa Tembo

Bidra til å redde Afrikas elefanter med Kahawa Tembo

Skrevet av: Inventum

Publisert: 22.08.16 - Sist oppdatert: 13.02.20

Vi nordmenn er glade i kaffe og drikker i gjennomsnitt 160 liter kaffe i året. Med Arvid Nordquists «Kahawa Tembo» kan din arbeidsplass nyte en mørkbrent kaffe med bæraktig smak, samtidig som den bidrar til å redde en av Afrikas truede dyrearter.
Kahawa Tembo er en filterkaffe fra Arvid Nordquist som hyller den afrikanske elefanten. Gjennom sitt samarbeid med African Wildlife Foundation (AWF) bidrar Arvid Nordquist til å beskytte Afrikas dyreliv og donerer årlig 25 000 dollar til fondet.

Man anslår at det på 1930- og 1940-tallet levde mellom tre og fem millioner elefanter i Afrika. I dag er tallet redusert til 470 000, og mennesket er elefantens største og farligste fiende. Hvert år blir rundt 35 000 elefanter drept av krypskyttere som er på jakt etter det verdifulle elfenbenet i støttennene deres. Krypskyttere skyter dyrene med kuler eller giftspyd, kutter av støttennene og etterlater resten av kadaveret. Eksperter mener at ville elefanter vil være utryddet innen få tiår dersom krypskytingen forsetter.

For å få slutt på den ulovlige elefantjakten må flere aktører samarbeide, og det kreves aksjoner i flere ledd. AWF arbeider blant annet med å spre informasjon og kunnskap om elefantene og den alvorlige situasjonen, beskytte dyrene i nasjonalparkene mot ulovlig jakt ved å utdanne parkvakter, og trene opp hunder til å oppdage elfenben i tollen. Elefantene bor i områder med mye fattigdom og få jobbmuligheter. AWF skaper derfor også arbeidsplasser som blir et alternativ til ulovlig jakt..

Din bedrift kan bidra ved å velge Kahawa Tembo og donere penger til African Wildlife Foundation. Navnet «Kahawa Tembo» er sammensatt av de swahiliske ordene for «kaffe» og «elefant» og inneholder hovedsakelig kaffebønner fra det afrikanske kontinentet. Kaffen har en generøs og dyp smak med tydelige toner av solbær og innslag av fudge. Den er tilgjengelig både som hele bønner og som malt kaffe til kaffemaskinen på kontoret.

Hver pakke Kahawa Tembo som selges bidrar til å redde Afrikas elefanter. Vi tilbyr også diplomer, gavebevis og bordplakater som kan brukes for å styrke kommunikasjonen om deres bedrifts støtte til prosjektet og den gode kaffen dere serverer. Din støtte gjøre disse viktige tiltakene mulig å gjennomføre.

kahawa_tembo_sort_share_600x315.jpg

Anbefalte saker:

Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Unadjustednonraw Thumb 188e

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...