Aktuelt / Bli kjent med Inventum Tromsø

Bli kjent med Inventum Tromsø

Skrevet av: Inventum

Publisert: 10.01.19 - Sist oppdatert: 10.01.19

2019 er et dobbelt jubileums-år for gjengen i Inventum Tromsø. Ikke nok med at selve Inventumkjeden har 20-års jubileum, men Inventum Tromsø fyller selv 10 år i desember. Daglig leder Jørn Espen Bjørkestad forteller at veien dit har bestått av hardt arbeid over lang tid, og resultatet er nesten en tredobling av omsetningen. I dag har bedriften 13 ansatte, og til de har han lovet to ting: at det blir hardt arbeid og det at de skal ha det gøy på veien. Bjørkestad mener at nøkkelen til Inventum Tromsøs suksess ligger i det å ha trygge arbeidsplasser, tørre å ta sjanser, og det at han stadig jobber for å ha full kontroll. 

Med mange spennende prosjekter på gang dette kommende året, er det spesielt ett Bjørkestad gleder seg til. Inventum Tromsø skal nemlig levere interiør til Sparebanken Nord-Norge som renoverer hele hovedkontoret sitt. De skal møblere til 460 arbeidsplasser, og det hele skal være klart i løpet av 2019. Moderne arbeidsplasser er konseptet Inventum Tromsø har bygget casen på. 

Lokal forankring

Inventum Tromsø har byen Tromsø som sitt nedslagsfelt. Det er her de gjør 95% av butikken sin. Suksessfaktorene ifølge Bjørkestad er at de har høy kompetanse innen sine fagfelt, de gir gode råd og veiledning, og de gir tilbake til Tromsø by, blant annet ved å sponse idrettsungdom i nærmiljøet. Det lokale fokuset vektlegges høyt i Inventum Tromsø og Bjørkestad tror flere bedrifter i området aktivt velger lokale leverandører, slik som Sparebank Nord-Norge. Han mener man i større grad bør velge nettopp lokalt og ta vare på- og bruke hverandre, fordi vellykkede bedrifter gir positive ringvirkninger i lokalsamfunnet og en større verdiskapning i og rundt Tromsø by.

Fordelen med å være organisert i en kjede

Selv om Bjørkestad mener det er viktig å være lokale forteller han at han setter stor pris kjedesamarbeidet i Inventumkjeden. Han innrømmer at det kan være ensomt å ha en lederjobb, men i et kjedesamarbeid så har man alltid noen å diskutere med, et medium man kan spørre, hvor det alltids er noen som har vært igjennom det samme. Man kan lære av hverandre. Derfor mener han at Inventumkjeden er en viktig bidragsyter for Inventum Tromsø.

Tips på tampen:

Hva er ditt beste tips til en aktiv kontorhverdag?

– Mitt beste tips til en aktiv kontorhverdag er det å stå og gå. Det er viktig å ikke bli stillesittende hele dagen, og at man heller skal bruke armer og bein. Noen enkle grep kan for eksempel være å reise seg når man snakker med kunder i telefonen, da blir man samtidig også mer fremoverlent. I tillegg er det viktig med godt humør.

Hva er ditt favorittprodukt innen ergonomi?

– Her vil jeg dra frem Ergospace sin Space Origo, som brukes til å holde skjermer opp fra pulten. Da kan man vri og vende på skjermene akkurat som man vil. Noe av det beste med å bruke et slikt produkt er at man kan tilpasse avstanden til skjermen, for når man står må skjermen skyves lenger unna.

Anbefalte saker:

Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Unadjustednonraw Thumb 188e

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...