Aktuelt / Bli kjent med Inventum RTD

Bli kjent med Inventum RTD

Skrevet av: Inventum

Publisert: 27.02.19 - Sist oppdatert: 27.02.19

For en knapp uke siden fylte Inventum RTD 30 år. Finn Løkås har vært med fra starten i 1989, og 3 år senere ble han daglig leder. Siden den gang har de nesten doblet antall ansatte, og i år er de 12 ansatte fordelt innen salg, sørvis, administrasjon og kopi/ arkivering.

Løkås forteller at det har vært en spennende utvikling å følge de siste 30 årene, både det å jobbe på et kontor, men også det å skulle levere til kontorbransjen. Han understreker behovet for å omstille i en slik bransje, og husker tilbake på dårlige kaffetraktere, PC-er uten Windows med disketter, fasttelefoner, og at man ble sittende på en kontorstol hele dagen. I dag har man ordentlig gode bryggemaskiner til fersk kaffe, telefonene er blitt smarte, og man kan gjerne stå hele dagen – noe han selv gjør hver dag. Denne reisen har han fått være med på, i tillegg til at Inventum RTD leverer disse nye løsningene. Det skjer hele tiden spennende endringer!

Endringer er også å finne i handelsmønsteret, noe Løkås synes er veldig morsomt å se. Det mest spennende er å kunne finne ut hvordan Inventum RTD hele tiden skal tilpasse seg. Det handler også om å skape merverdi slik at de som skal handle velger nettopp dem, og ikke bare bestiller på nettet. Der mange møter endringer med frykt, finner Løkås en utfordring i å aktivt finne Inventum RTD sin rolle. Han vil ikke ha det slik det har vært, og synes fremtiden er spennende.

Mange baller i luften

Løkås forteller at de har en del store anbud og rammeavtaler på gang, noe han ser frem til. Løkås trekker også frem en leveringsavtale med Sparebank1 Nord-Norge. Dette er et stort samarbeidsprosjekt med de andre Inventumkontorene i Nord-Norge, hvor Inventum RTD hadde en leveranse i Mo i Rana på et par millioner. I tillegg har de sideprosjekter hvor de jobber med tekniske tegninger for industrien og byggebransjen hvor de skriver ut, scanner, arkiverer og distribuerer. Det er alltid noe interessant på gang for Inventum RTD, konkluderer Løkås.

Lokalt samfunnsansvar

Inventum RTD er den største leverandøren innenfor kontormaskiner og -møbler i Mo i Rana. De er faktiske like store som alle konkurrentene til sammen i dette markedet totalt. Med dette kommer et samfunnsansvar, mener Løkås. Inventum RTD har valgt å støtte lokalt arbeid innenfor kultur og idrett, med spesielt fokus på barn. Hvis det er arrangementer for barn innen idrett eller kultur så nøler de ikke med å støtte økonomisk. Barn og ungdom er fremtiden, understreker han. Det å kunne bygge relasjoner gjennom støtte ser han på som mye viktigere enn å få en stor plakat på et idrettsarrangement. Det handler altså ikke om profileringen, men om relasjonsbyggingen for Inventum RTD.

Tips på tampen

Hva er det viktigste når det gjelder kaffe, te og vann?

– Vi mener at det er viktig å ha fersk kaffe og godt vann. Det er derfor vi leverer vannfilter, fordi dårlig vann kan filtreres. Vi leverer jo også stort sett bare friskbryggere slik at kaffen blir kvernet og du får fersk kaffe. Det er på en måte vår mantra. Kaffen må være fersk, og da må den kvernes, og vannet må være godt.

Hva er ditt favorittprodukt innen kaffe, te og vann?

– Det er friskbryggere. I Mo i Rana har vi ca. 180 maskiner ute, og da er det Bonamat sine maskiner vi leverer, og det er modellene Esprecious og Fresh Ground som er favorittene.

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Img 0835

Bli kjent med Inventum Narvik Kontorsenter

Inventum Narvik Kontorsenter ble etablert i oktober 2016. ...
Savo Skisse Cover

Inventumkatalogen 2019/2020

Se hele katalogen her - nå med linker ...
Unadjustednonraw Thumb 188e

Bli kjent med Inventum Kontor og Kaffe

Inventum Kontor og Kaffe er en totalleverandør innenfor ...
Kaffe

Forskjellige kaffedrikker

Det finnes mange forskjellige kaffedrikker. Her kan du ...